Ons team

 • Leo Sijben Psychotherapie

  Arts en psychotherapeut met ruime ervaring in systeemtherapie, waaronder relatie- gezins- groepstherapie, arbeids- en organisatie problematiek. Tevens ook mindfulnesstrainer en danstherapeut.

  Ik kijk op een onconventionele manier met veel ruimte naar problemen. Ik rek die ruimte dusdanig uit zodat alle beperkingen en mogelijkheden zichtbaar worden en alle hoeken van de ronde tafel aan bod gekomen zijn.

  Meer informatie
 • Anouk Nievergeld Loopbaan Coaching & Persoonlijke ontwikkeling

  Manager met ervaring in verandermanagement en persoonlijnke ontwikkeling in internationaal opererende bedrijven. Additioneel gecertificeerd als coach in NLP en IEMT.

  Ik richt mij bij de dynamiek van verbindingen op het vinden van balans. Als je de realiteiten en hun emoties kunt ervaren en toestaan, komt er ruimte voor observatie en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar.

  Meer informatie
 • Marjanna Engelen Psychomotorische en lichaamsgerichte therapie.

  Psychomotorisch therapeute en lichaamsgericht therapeute. Tevens gecertificeerd in EMDR en systeem- en familieopstellingen.

  Mijn visie is dat verbinden begint bij jezelf en vaak ook eerst nog met de verbinding van jou en je lichaam. Want immers dan pas kan weer worden 'gevoeld' en vanuit gevoel écht contact gemaakt met jezelf en de ander. Staat daartoe iets in de weg, zoals blokkades, belemmerende overtuigingen of trauma(s), dan kan lichaamsgericht werken of één van mijn aanvullende expertises je op weg helpen.

  Meer informatie