Marjanna EngelenPsychomotorische en lichaamsgerichte therapie.

Met lichaamsgericht werken zullen bepaalde oefeningen jou brengen naar lichamelijke ervaringen, die ‘’vergeten‘‘, ondergesneeuwd of niet geleerd zijn. Het kan ook zijn dat deze lichamelijke ervaringen emotionele verwerking nodig hebben, of training behoeven om versterkt te worden in jouw gevoelswereld. Ik help je graag op mijn authentieke manier jouw gevoel van autonomie te versterken. Een herstelde relatie met jezelf geeft een gezonde basis voor een relatie met de ander. Naast groepstrajecten behoren individuele trajecten ook tot de mogelijkheden.

Ik hoop dat ik je mag inspireren.

Wees welkom.


Biografie

Psychomotorisch therapeute en lichaamsgericht therapeute. Tevens gecertificeerd in EMDR en systeem- en familieopstellingen.

Mijn visie is dat verbinden begint bij jezelf en vaak ook eerst nog met de verbinding van jou en je lichaam. Want immers dan pas kan weer worden 'gevoeld' en vanuit gevoel écht contact gemaakt met jezelf en de ander. Staat daartoe iets in de weg, zoals blokkades, belemmerende overtuigingen of trauma(s), dan kan lichaamsgericht werken of één van mijn aanvullende expertises je op weg helpen.

Ons team