Onze visie

Vanuit ons perspectief leven we op dit moment in een tijd van "ultramoderne eenzaamheid". Een eenzaamheid die ontstaan is door leegte en vervreemding van jezelf, van de ander en van het grote geheel.

We hebben de neiging onszelf voortdurend af te leiden. We steken alle energie in ons werk, kijken overmatig veel TV, gaan veel en/of extreem sporten, leven ons uit in talrijke verslavingen, vervangen echt menselijk contact door onze smartphone en lijken vooral te leven voor het entertainen en het pleasen van de ander. Het aantal likes op social media bepaalt ons geluk, en dating- en netwerksites willen ons het idee geven dat we "verbinding" kunnen bestellen.

In het Centrum voor Verbinding geloven wij echter dat we diep van binnen gewoon eenvoudig op zoek zijn naar echte verbinding. Op de eerste plaats met onszelf. Dat je weer bewust bent van je lichte en donkere kanten, dat je weet wat belangrijk voor je is en welke behoeften daarbij aansluiten. Een verbinding met een ander die inhoud heeft en waarin je elkaars gevoelens en gedachten met elkaar kunt delen en respecteren. We kunnen ons dagelijks op vele verschillende manieren echt verbinden met de wereld om ons heen. Of dit nu in de liefde is, met je familie, met vrienden of in je werk. Toch blijkt dit in het leven van alledag soms moeilijk.

Het Centrum voor Verbinding is er in gespecialiseerd die echte verbinding weer samen met jou tot stand te brengen.