Anouk NievergeldLoopbaan Coaching & Persoonlijke ontwikkeling

Verbinding...... het roept bij mij allerlei verschillende gevoelens op. Als ik het ervaar, werkt het vaak als een injectie met creatie-energie, als een flow van waaruit veel zo maar kan ontstaan en tot leven komt. En als ik het niet ervaar, voelt het tot stand brengen ervan vaak moeizaam en stroef.

Voor mij is de uitdaging in verbinding het vinden van de juiste balans. Balans tussen nabijheid en afstand, tussen buitenwereld en binnenwereld, tussen de ander en mijzelf. Het uitgangspunt hierbij is op de eerste plaats de authentieke verbinding met mezelf, en de acceptatie van wie ik ben en wat er is. In verbinding met mijzelf weet ik wie ik ben en in verbinding met de ander weet ik waar ik sta. Zo ontwikkel ik, zo groei ik, en door hier bewust mee om te gaan, ben ik beter in staat om balans te vinden.

Vanuit de echte verbinding met mijzelf, kan ik ook de ander echt ontmoeten.


Biografie

Manager met ervaring in verandermanagement en persoonlijnke ontwikkeling in internationaal opererende bedrijven. Additioneel gecertificeerd als coach in NLP en IEMT.

Ik richt mij bij de dynamiek van verbindingen op het vinden van balans. Als je de realiteiten en hun emoties kunt ervaren en toestaan, komt er ruimte voor observatie en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar.

Ons team